Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την υποβολή της παραγγελίας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον του ηλεκτρονικού κέντρου πληρωμών (ePOS Paycenter) της Τράπεζας Πειραιώς. Στη σελίδα αυτή συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται, ήτοι τον αριθμό της κάρτας, μήνα και έτος λήξης, τον τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης και το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, και υποβάλλετε την εντολή χρέωσης της κάρτας σας.


Τα στοιχεία αυτά δεν καταχωρούνται στο Δικτυακό Τόπο της Εταιρείας, αλλά γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από την Τράπεζα Πειραιώς σύμφωνα με τους όρους συναλλαγών αυτής, τους οποίους και αποδέχεστε εφόσον κάνετε χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής.
Με τη χρήση του πρωτόκολλου SSL (Secure Sockets Layer) για ασφαλείς online συναλλαγές, όλες οι πληροφορίες της κάρτας που καταχωρούνται κατά τη διαδικασία αυτή μεταφέρονται μέσω του internet με τη βοήθεια τεχνολογίας κρυπτογράφησης, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά τη μεταφορά τους.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Mε χρέωση τελών αντικαταβολής 5,00 € ανεξαρτήτως ποσού,για αποστολές ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της Tράπεζας Πειραιώς:

Επιλέγοντας πληρωμή με κατάθεση κάνετε την εξόφλησή σας μεταφέροντας χρήματα στον λογαριασμό μας με τα παρακάτω στοιχεία:

Όνομα δικαιούχου: ΚΩΝΣΤΑ ΠΑΡΕΣΑ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
IBAN: GR12 0171 1530 0061 5316 2728 337

Swift-Bic: PIRBGRAA

Εάν ο λογαριασμός από τον οποίο θα πραγματοποιήσετε την κατάθεσή σας δεν είναι της Πειραιώς παρακαλούμε όπως επιβαρυνθείτε τα έξοδα της κατάθεσης.

Η παραγγελία σας βρίσκεται σε αναμονή και εκτελείται και αποστέλλεται μόλις γίνει η εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.